Rusët po ia shkelin me të madhe nga Kievi: Kamionët e lanë pas ushtarin e tyre

Thuhet se ka filluar tërheqja e rusëve në disa zona në afërsi të Kiev dhe Chernihiv, pas një raundi negociatash mes dy palëve që po konsiderohet nga shumë si i suksesshëm.

Udhëheqësi i delegacionit rus njoftoi pas takimit në Stamboll se ushtria e Rusisë do t’i reduktonte aktivitetet ushtarake në afërsi të Kiev dhe Chernihiv, por kjo s’do të thoshte armëpushim.

Pamje të një droni që tregon largimin e ushtarëve rusë me kamionë, është shndërruar në objekt talljeje nëpër rrjete sociale.