Sa gjest i bukur! Komshinjtë ndihmojnë gruan e re të lindë në mes të rrugës: Më bekoi Zoti

Një grua ka falënderuar fqinjët e saj pasi e kanë ndihmuar që të sjellë në jetë beben e saj.

Ajo është një mësuese që quhet Anne Maria Duckers 34 vjeç. Asaj iu p rish makina rrugës dhe aty i p la sën ujërat.

Fqinjët e dëgjuan dhe menjëherë dolën për ta nd ihm uar. Ata e mbështollën me peshqira në mes të rrugës ku edhe gruaja li ndi beben e saj.

Burimi: The Sun/ Përktheu dhe Përshtati: Gazeta Korrekte