Sa të jem gj’allë kurrë nuk do ta harroj Enver Hoxhën! (Video)


E lindur në qytetin e Vlorës, 85 vjecarja Male Gumi, është nga nostalgjíkët e paktë të Enver Hoxhës. Po çfarë e lidh të moshuarën me díktatorin e komunízmit? Teksa ditët në shtëpinë e të moshuarve në Gjirokastër, ka kaluar tre dekada nga jeta e saj duke gatuar për díktatorin, rr ëfen me nostalgji, momente nga periudha kur jetonte në vilën rezidenciale në Vlorë /Pamje mePosht

Male Gumi: Njeri me kulturë, njeri i urtë, shumë i edukuar, gojëmbyllur. Vija u thërrisja mirëmëngjesi dhe u shërbeja. Këtë kisha unë. Rrinin në sallon. Kur ishte dimër ndíznim oxhakun.