Sahidja e Safetja si menekene rrugëve të Prishtinës (PAMJE)

Dy motrat e njohura të muzikës popullore, që përbëjnë një nga dyshet më të njohura, janë të pandashme në skenë dhe përditshmëri.

Motrat Mustafa kanë pasur një pauzë një vjeçare për shkak të pandemisë dhe tashmë si të gjithë, i janë kthyer sërish muzikës.

Dhe, pas dasmave, të nesërmen, sërish bashkë për kafe a ndonjë pije freskuese në këtë verë të nxehtë.

E, stili i motrave Mustafa, Safetes e Sahides është mjaftë në nivel.

Ato, në rrugë shfaqen si modele me shumë stil./kosovarja