Sapo ishte kthyer nga puna dhe po hynte në banesë, kush i mori jetën Engjullit, 19 vjeçar (VIDEO)


Një ngja rje e rëndë ka ndodhur në Gjilan, ku një person është gjetur i th erur me th ikë në rrugën “Gjon Sereqi”, shkruan Gazeta Metro. Burimet e Gazeta Metros brenda Proku rorisë në Gjilan, kanë treguar se E. S ka mbetur pa she nja jete nga t herja me th ikë para banesës së tij në Gjilan mé póshté ndíqní vídeón e deshmítares.

19 vjeçari është th erur nga persona të panjohur në lagjen e njohur të Gjilanit “Bojanina”, ai është gjetur i l ën duar rëndë nga Polícia e Kosovës.