Selmanaj: Avdullah Hoti “Nuk ban mo Nona“ është njeri më punëtorë që kam takuar

Selmanaj Avdullah Hoti

Deputeti i LDK-së, Driton Selmanaj në Info Magazine të Klan Kosovës ai lavdëroi Hotin, duke e cilësuar njeri punëtor dhe që do të mund t’i del ballë çështjeve të rëndësishme që vendi i ka para.
“Avdullah Hoti është ndër figurat më të kompletuara në LDK. Aq sa unë e njoh, ai është një ndër njerëzit më punëtorë që kam takuar, por edhe më me përkushtim, që është në gjendje të punojë 15-16 orë”.