Serbët çohen pesh në Beograd ”Jo ndarje” dhe ”Kosova është zemra e Serbisë” (Video)

Dhjetra serbë janë mbledhur sonte përballë kishës së Shën Savës në Beograd, duke brohoritur mesazhe gj enocidale kundër Kosovës.

Kjo në shenjë mbështetjeje për grupet k riminale të cilat kanë bllokuar rrugët e veriut të Kosovës, kohëve të fundit, përcjell klankosova.tv.

Ata mbajnë flamuj serbë dhe këndojnë këngë n acionaliste të kohës së k riminelit S llobodan M illosheviq, dhe herë pas here thërrasin ”Jo ndarje” dhe ”Kosova është zemra e Serbisë”, shkruan baN1.info.