Serbët në Malin e Zi dalin në rrugë, bërtasin “Kosova, Kosova” (Video)


Dy grupe të serbëve në Malin e Zi sonte kanë dal në rrugët e Donja Goricas.

Ata u ndanë në dy pjesët e rrugës dhe filluan të bënin thirrje nacionaliste.

“Kosova, Kosova”, ishte njëra nga thirrjet që bën dy grupet serbe.

Qëllimi I tyre ishte që të bënin grafite në mure, por Policia e Malit të Zi I shpërndau ata.