Shaip Kamberi replikon shqip kundër Ivica Daçiqit në kuvendin e Serbisë (Video)


Përfaqësuesi i shqiptarëve në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi dje ka mbajtur një fjalim në gjuhën shqipe përballë deputetëve të tjerë të këtij Kuvendi, shkruan Gazeta Express. Pavarësisht ndërhyrjeve të vazhdueshme të kryeparlamentarit serb Ivica Daciq, Kamberi vazhdoi të ngrís zërin shqip ndaj vendimit të Gjykatës së Lartë në Beograd që ka refuzuar ta sh pallë fajtor Ministrin Aleksandër Vulin për dískríminim, f yerje dhe gjuhë të u rrejtjes ndaj shqiptarëve /Pamje mePosht

Kamberi tha se me këtë veprím Gjykata e këtij shteti ka legaIizuar termin o fendues “šiptari”.