Shajeni se s’ka mbetur gjë pa thënë për të, por një dijeni që Thaçi do të mbetet..


Analisti dhe opinionisti shqiptar Xhemal Ahmeti, ka thënë se Hashim Thaçi do të mbetet figura kryesore dhe më e aftë e historisë së re të Kosovës dhe çështjes shqiptare.

Sipas tij, Thaçi mund të shahet, por siç ka thënë Ahmeti, sharjet nuk do ta ndryshojnë kronikën faktografike të ngjarjeve, përcjell Bota sot.

Reagimi i tij në Facebook: