Shefi i KFOR jep mesazhin e papritur mbi Albin Kurtin pas takimit mes tyre!

Kryeministri i Republikes se Kosoves, Albin Kurti ka pritur sot ne zyren e tij shefin e stafit te KFORit, Gjeneral Brigaderin e Ushtrise Amerikane ne Kosoves, Larry Henry.

Gjene rali Brigadieri Henry i uroi suksese krye ministrit Kurti per detyren e re.

Krye ministri Kurti e falenderoi per urimin dhe shprehu mire njohjen per rolin dhe rendesine e Shteteve te Bashkuara te Amerikes dhe KFORit ne ruajtjen e sigurise ne Republiken e Kosoves.

Siguria ne vend eshte qellim dhe prioritet i perbashket i institucioneve te Republikes se Kosove dhe KFORit. Andaj komunikimi, koordinimi dhe bashkepunimi nder institucional per garantimin e saj eshte domosdoshmeri, tha Albin Kurti.