Shefqet Krasniqi: “Kuranin nuk e kupton tylifar kastraveci i mërdhitë”

Hoxhë Shefqet Krasniqi ka folur rreth leximit dhe interpretimit të Kuranit.

Ai tha se ‘ky libër i shenjtë nuk mund të interpretohet nga çdokush’.

“Është një det i tërë. Nuk mundet me e komentu tylifar sakakgjie e kastraveci i mërdhitë, më falni në shprehje”, tha ai.