Shikojeni çfarë shtëpie të bukur kanë vëllezërit Mziu (Video)


Të gjithë i njohin vëllezërit Mziu, që janë shfaqur prej vitesh në muzikë dhe e kanë ruajtur origjinalitetin me të cilin edhe janë prezantuar qysh në start, shkruan “Kosovarja”. Vëllezërit Mziu këndojnë bashkë, nuk ndahen asnjëherë dhe pasionin për këngën e kanë të madh /Pamje mePosht.

I shohim në televizion, me këngë e videoklipe dhe përherë në unison. Ata, shfaqen thuajse përherë në të njejtën linje, që nga fija e flokut e deri tek këpucët, shkruan “Kosovarja”.