Shikojeni çka i bën burri kësaj gruaje veç pse tha se i pëlqen Sinan Hoxha


Liljana Bakalli tregon se Sinan Hoxha ishte thjesht preteks sepse bashkëshorti është shumë xheloz dhe e dh unon vazhdimisht.

Konflíkti ka ndodhur në 1 janar, kur gjatë darkës në familje, në ekran është shfaqur këngëtari Sinan Hoxha.

Liljana Bakalli rrëfen për “Shqipëria live” se Saimiri, bashkëshorti i saj shpesh ka qenë i dh unshëm me të: “Gjithmonë ka qenë xheloz. Mund të bëhet xheloz për këdo. Më pëlqente muzika popullore dhe prandaj e doja televizionin te ai. Nuk i thashë se më pëlqen Sinan Hoxha. Por Saimiri e mori këtë sikur unë pëlqeja Sinanin”.

Madje, Liljana pas debatit ka tentuar të v rasë veten: “Saimiri gjithmonë më ka o fenduar. Mora thíkën të vrísja veten por nuk më lejuan, as Saimiri, as familjarët”.

Rr ëfen se Saimiri u përpoq “t’ia kthente me të njëjtën monedhë”: “Po shihte Për’puthen dhe më tha unë jam i ri dhe mund të shoh prapë femra”.

Por dh una në familje ka nisur që herët. “Edhe në 2011 kur kam lindur djalin e madh jam dh unuar. Kam bërë edhe d enoncíme të tjera. Në 2020, në shkurt ose mars kam bërë d enoncím dh unë në familje. Por mendova për dy fëmijët dhe shkova thashë kam bërë d enoncím të rremë. Edhe ndaj djalit të madh, Saimiri ka ushtruar dh unë. Kam pasur d ëmtíme fízíke, duart, gishtat e thyer”

Liljana është 25 vjeçe dhe ka 10 vite e martuar me Saimirin, por sipas saj tashmë nuk do që të bashkohet më me bashkëshortin. Më parë, 25-vjeçarja e ka d enoncuar tre herë bashkëshortin por në të gjitha rastet, ka tërhequr d enoncímin duke lejuar përsëritjen e dh unës në familje.