Shikojeni çka i ndodh këtij djaloshi Algjerian në Kosovë, kërkon të kthehet në vendin e tij: Për hir të Zotit, s’mund të duroj më!


Me origjinë nga qyteti i Skikdës dhe i bllokuar në Kosovë, një algjerian thotë se është në “rrezík v dekjeje” e lëshon brítmë a nkthi duke kërkuar që të strehohet sërish në vendin e tij. I riu algjerian është víktímë e godítjes me thíkë në Kosovë dhe ende është duke u fshehur nga s ulmuesit e tij, raporton mediumi algjerian, Algerie 360 /Pamje mePosht.

I riu algjerian quhet Mohamed Soussi. Ai u bashkua në mënyrë klenlestine me koninentin e vjetër, së pari duke kaluar nëpër Turqi, Greqi, pastaj Shqipëri, para se të përfundone udhëtimin e tij evropian i b llokuar në Kosovë, ku ishte s ulmuar thíkë, transmeton Gazeta Express.