Shikojeni çka i ndodhi Endrit Thaçit gjatë votimit

Djali i ish-presidentit Hashim Thaçi, Endrit Thaçi ka votuar së bashku me bashkëshorten e ish-presidentit, Lumnije Thaçi.

Endrit Thaçi fillimisht është parë me një maskë ku shkruan PDK dhe bluzën “Liria ka emër”, por i njëjti kur ka hyrë për të votuar është detyruar ta largojë dhe shihet me një maskë tjetër, shkruan Reporteri.net.

Për herë të parë, Endriti ka votuar pa prezencën e babait të tij, i cili gjendet në Hagë së bashku me ish-krerët e UÇK-së