Shikojeni se çka ju bënë kjo deve ushtarëve Amerikan (PAMJE)

Shikojeni se çka ju bënë kjo deve ushtarëve Amerikan.

Nje video virale pu qarkullon ne rrjetet sociale, deveja duke s ulmuar disa ushtar amerikan teksa ata janë ne një pjesë te vendeve arabe.

Ushtarët te habitur dhe duke u argëtuar nga qe kjo gje ishte e cuditshme.