Shikojeni si i kap gjarpërinjtë Mbreti i Kosovës Ujku, Vetëm ZOTIT i kofshim falë! (Video)


Një rast i rrallë ka ndodhur sot në fshatin Radoste të Rahovecit. Qetarit me emrin Hysni Rexha i njohur për mbajtjen e disa ujqërve, sot ka ndërhyrë për të larguar dy gjarpërinj edhe në një shtëpi të këtij fshati të Rahovecit. Ai përmes një postimi në “Facebook”, tregoi se ka pranuar një thirrje nga një familje e këtij fshati se po kanë problem me bolla dhe gjarpërinj /Pamje mePosht

“Pershendetje per te gjithe sot mora nje telefonat nga nje familje ne fshatin Radoste, qe kishin problem per here te dyte me bolla dhe gjarprinje.