Shikojeni si reagon kjo motër muslimane ndaj recituesit më të mirë Kur’anor në botë (Video)

Reagim nga kjo motër Muslimane ndaj recituesit më të mirë Kur’anor në botë.

Reagimi nga kjo Moter muslimane pasi degjoi nje recitim Kur’anor nga Abdul Basit Abdul Samad, ku e kapluan e mocionet dhe nuk i mban dot lotet fillon te qaj,

Nga nje recitim shume i bukur qe preke thelle zemrat e Muslimaneve.