Shikojeni si vozit ky shofer nga Vushtrria veturën e tij!

Një vozitës i një veture në Vushtrri, ka rrezikuar pjesëmarrësit e trafikut pasi po vozitë në kahjen e kundërt.

Video është xhiruar pak më parë nga një ekip i T7 atje.

Më pas shihet se vozitësi e kupton gabimin dhe hynë në një kthesë për të dalë nga rruga kryesore.

Për më shumë shihni videon:

VIDEO