Shikoni se si ua len emrat fëmijeve të porsalindur ky qytetar i Kosovës


Pas 15 vitesh Baba,Femijeve te posalindur u vendos Emrat :Albin dhe Vjosa

keshtu shkruan një qytetar :

Pas 15 vitesh u bera baba i nje vajze e nje djali dhe emrat jau lash ALBIN e VJOSA , ishalla behen si Albin Kurti e Vjosa Osmani.