Shkon për hajmaIi te Hoxha, Kjo çka i ndodhi vajzës nga Kosova është për tu habitur!

Pol icia e Kosovës e ka arr estuar një burrë 70-vj eçar, i cili për 6 vite me radhë duke iu paraqitur si hoxhë e kishte shfry tëzuarnjë grua nga Prishtina.

Sipas burimeve të Reporteri.net rasti është deno ncuar dje nga gruaja me inicialet Z.K.

Ngjarja kishte filluar në vitin 2014 kur gruaja kishte shkuar te qytetari Bislim Goliqi nga Prishtina.

I cili i ishte paraqitur asaj si hoxhë që shkruante hajmali.

“Vi ktima ka raportuar e i dyshuari Bislim Goliqi i cili ju ka prezantuar si hoxhë i cili merret me hajmali.

Sipas vi ktimës ajo kishte shkuar te ky person për një hall të vetin dhe pastaj i dyshuari e ka shf rytëzuar se ksu alisht prej vitit 2014 duke e dërguar nëpër motele”, thotë ky burim i Reporteri.net.