Shkon për të grabitur, por ja çka i ndodhi shqiptarit nga i zoti i banesës

Kishte shkuar për të vjedhur, por v ritet nga pronari i banesës në Itali. Vikt ima është një shqiptar. Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e 25 tetorit në Santopadre, Frosinone, por fillimisht u dyshua se bëhej fjalë për një qytetar rumun.

Por, policia italiane ka zbuluar identitetin e vërtetë të vik timës së grabitjes.

Bëhet fjalë për shqiptarin Xheleshi, 38 vjeç. Identifikimi i tij është konfirmuar me anë të shenjave të gishtërinjve.

Shqiptari dhe 3 persona të tjerë kishin shkuar për të grabitur shtëpinë e një shitësi duhani.

Shqiptari u q ëllua në rrugën hyrëse të shtëpisë, nga pronari i banesës, duke humbur jetën.