Shkurte Fejza si gjithmonë na mahnitë me paraqitjen e saj, tamam zonjë! (FOTO)


Këngëtarja Shkurte Fejza ka ndryshuar, por jo edhe aq sa për ta humbur identitetin e atë që e karakterizon. Është në të 50-tat e saj, por duket bukur dhe mjaftë elegante, shkruan “Kosovarja”. Në këtë paraqitje, këngëtarja e madhe e muzikës folklorike e popullore, shkëlqen e tëra me këtë fustan në “Tiara Fashion” /Pamje mePosht.

Këngëtarja që publiku e ndjek me kënaqësi prej vitesh, në këtë paraqitje duket elegante, e freskët dhe mjaftë unike. Shkurta, tamam zonjë!