Shoku i dikurshëm: Thaqi e Kadria tuteshin në l’uftë, por ja çka jan bë sot! (Video)


Asllan Bajraktari ka treguar sa shumë fríkësoheshin gjatë l’uftës “Luli” e “Gjarpri” Njohja mes tyre kishte ndodhur qysh gjatë l’uftës. Asllan Bajraktari, kujton kohën kur kishte bartur me traktor Hashim Thacin dhe Kadri Veselin nga Drenica në Shqipëri mé póshté ndíqní vídeón nga Luli.

Hoxha nga Jashanica tregon se “Luli” dhe “Gjarpri” nuk ishin aq tríma në l uftë sa paraqiten pas saj, raporton T7. Por, kur pas luf te Thaçi dhe Veseli zunë pozitat të larta, Bajraktari besonte se do ta ndihmonin.