Shpallet fajtor shqiptari që privoi nga jeta vajzën e dhëndrin natën e vitit të ri

Osman Shaptafaj është shpallur f ajtor për privimin nga jeta të vajzës dhe të dhëndrit të tij, në Australi, më 31 dhjetor të 2019.

Ishte mëngjesi i 31 dhjetorit 2019 kur babai shqiptar Osman Shaptafaj, p rivoi nga jeta vajzën e tij 25-vjeçare Lindita Musai dhe dhëndrrin Veton Musai 29 vjeç, të martuar prej një viti.

Vajza e tij Lindita, 25 vjeçe, ndërroi j etë në vendin e n gjarjes, ndërsa dhëndri Vetoni, të nesërmen në s pital.

Fillimisht Shaptafaj nuk u sh pall f ajtor, pasi rezultoi me problme mendore, ndërsa tani gjykata ka marrë vendimin ta sh pallë fajtor./Kosovarja