Shqiptaret e heqin flamurin serb nga veriu i Kosovës, ‘Ky flamur nuk ekziston ne trojet shqiptare’ (Video)


Kosovarët i janë përgjigjur priftit serb, i cili para disa ditësh e kishte larguar flamurin shqiptar nga kulla e vrojtimit në Koshare, që ishte vënë aty nga viti 1999. Florim orina dhe Nuhi Bashota kanë larguar flamurin serb nga Leposaviqi. “Ma keni hjek flamurin, simbolin e trojeve shqiptare në Koshare mé póshté ndíqní vídeón nga keta trima.

Ti ma ka hjek edhe une po ta hjeki ty. Edhe po ta qkyj. Ky nuk egziston në trojet tona shqiptare, kurrë për jetë as s’ka me egzistu“, thonë ata.