Shqiptarët e Izmirit në Turqi, ja sa bukur këndojnë shqip (Video)


Befasi e paimagjinueshme. Nga një vizitë në ambientet e shoqatës kulturore shqiptare në Izmir të Turqisë, takojmë të rinj dhe të reja shqiptare, të cilët edhe pse prej disa brezash kanë emigruar në Turqi, flasin dhe këndojnë shumë mirë gjuhën shqipe.

Shikojeni videon dhe binduni sa bukur këndojnë Shqiptaret e Izmirit, këngët e bukura shqipe.