Shqiptaret janë Autokton, Perandoria turke i dha serbisë Preshevën, Nishin dhe Vranjën !! Historiani turk habitë me deklaratat e tij…

Ai thote se Shqiptaret jane autokton, jane ilir, nuk jane as s llav e as grek… Ne nje video qe po qarkullon ne internet, nje historian turk, thote se Perandoria Osmane ia dhuroi serbeve tokat shqiptare.

Gjate intervistes se dhene per Televizionin turk Avaz ai ka thene se shqiptaret ballkanas, jane ilir autoktone. Sjane as grek e as s llave, thote ai, duke shpjeguar se gjate lu ftes turkoruse ka pasur shume reak.sione negative ne Ballkan.

Shqiptaret paten shume godi.tje pasi ishin ne kufi me s llavet. Ruset ishin ne krahun e serbeve, thote ai, duke thene se per fat te keq, osmanet nuk fituan asnje lu fte me ruset.

E keto humje te osmaneve historiani turk thote se faturen e paguanin shqiptaret. Shqiptaret ishin populli qe frenonte s llavet dhe filluan te humbisnin toka, tha historiani turk.

Ai gjith ashtu tregon se si anglezet ne ate kohe, i erdhen ne ndihme Turqise, pasi nuk donin qe ruset te merrnin Stambollin.

Shume toka iu dhuruan Serbise, deklaroi ai, duke treguar se tokat e shqiptareve qe u dhuruan ishin Presheva, Nishi dhe Vranja.

Ai thote se Shqiptaret jane auto kton, jane ilir, nuk jane as s llav e as grek…