“Shqiptaret janë njerëz të dalë nga mali”, Nano: Kjo ma heq petllën! (Video)


Shqiptarët janë njerëz që faktikisht kanë dalë nga mali. Për ata është njësoj nëse bëjnë lu ftë apo rrojnë në pa qe”. Është kjo fraza e kryeministres serbe Ana Brnabiç, të cilën e deklaroi gjatë një konference dhe ka ngj allur reagime të shumta. Në lidhje me këtë çështje, Mustafa Nano në monologun që mbajti këtë të premte solli në vëmendje të një shkrimtari serb mé póshté ndíqní vídeón nga Nano.

“Shqiptarët me bisht janë dy llojesh, me bisht kali të vogël e me bisht dhie. Janë njerëz të fortë shumë, e sidomos janë rezistentë gjatë ecjes më këmbë.