Shqiptari çudit Zviceranët në Gjenevë: shikojeni se çka i ka bërë veturës tij! (FOTO)

Veturat sot njerëzit i mbajnë jo vetme si të nevojshme, por edhe për koleksion, për sport e për qejf. Kjo makinë nga Shkodra që po e shihni në foto (Audi në kadife) ka tërhequr vëmendjen e jo vetëm në Shqipëri, por edhe jashta saj, në mbarë Ballkanin.

Lirisht mund të themi se është ky Audi nga Shqipëria është një makinë unikate në botë, meqë dallon nga ato tjerat… Sepse është i mbuluar me kadife, që si duket sivjet do të mbajë dimër i fortë, ka shkruar gazeta zvicerane në gjuhën shqipe “Le Canton27.ch”. Shqipëria tashmë është bërë jo vetëm një vend turistik, por edhe e zbulimeve dhe inovacioneve në botë.

Njerëzit kur kalojnë pranë kësaj makine fshijnë sytë dhe nuk mund të besojnë në atë së po shohin. Ndërsa, disa të tjerë dyshojnë se mund të bëhet fjalë për fotomontazhë. Panairi Ndërkombëtar i Veturave në Palexpo në Gjenevë raportohet se janë të interesuar për “Audi-Kadife” Made in Albania. Rreth kësaj makine made in Albania janë kurioz të dinë me shumë edhe nga Salloni Ndërkombëtar i veturave në Gjenevë qe organizohet për çdo vit.