Shteti Evropian jep Lajmin e keq për Qytetarët e Maqedonisë…Ja çfarë kanë nisur Mërgimtarët


Suedia vazhdon të mos i njeh patentë shoferat e shtetesve nga Maqedonia e Veriut. E për këtë mërgimtarët atje me mbështjetje të Ambsadës kanë nisur një peticion online.

Në peticionin e nisur jepet mundësia për tu anëtarsuar dhe për ta shpërndarë të njejtën në rrjetet sociale.

Epilogu i këtij peticioni mbetet të shihet gjatë ditëve në vijim nëse do të ketë reflektim nga MPB e Maqedonisë.