Si ndodhi ngjarja në Novobërdë, ku Polici i Kosovës bashkë me të dashurën kídnapuan dy shqiptarë nga Maqedonia

Pesë persona janë a rrestuar mbrëmë, dy prej tyre polícë të Kosovës, nën dyshímin se kanë rr ëmbyer dy shtetas të Maqedonisë.

Dy zyrtarët polícor janë susp enduar nën dyshímin se kídnapuan dhe ke qtrajtuan dy shtetas të Maqedonisë së Veriut.

Lajmin për Reporteri.net e ka konfirmuar kryeshefi i Inspektoratit Polícor të Kosovës, Kushtrim Hodaj.

“Po rasti është h etuar nga Polícia dhe të d yshuarit janë arre stuar, mes tyre edhe dy polícë. Është njoftuar IPK dhe h etuesit tanë kanë dalë në vendin e n gjarjes dhe kanë h etuar përfshírjen e dy zyrtareve polícor. Ata janë sus penduar fillimisht për 72 orë”, ka thënë Hodaj

Në media raportohet se të përfshírë në këtë r ast janë zyrtari polícor Visar Kërqeli në bashkëpunim me të dashurën e tij Marigona Islami, si dhe zyrtari tjetër polícor Besjan Neziri.

Sipas lajmi.net, Kërqeli i cili cilësohet si organizator i gjithë kësaj i kishe dërguar vazhdimisht familjarëve të víktímave video-incízime ku Marigona Ismali ( të cilën e prezantonte si bashkëshorten) shihej në sh trat me njërin prej tyre dhe kësisoj kër cënonin ata që duhet dërguar para në të kundërtën do t’i publíkohen këto p amje.