Si ndryshoj kaq shumë gruaja e Lutfi Hazirit, Do befasoheni si dukej më herët


Lutfi Haziri dhe Mirvete Bajrami apo ndryshe e njohur si ‘Mika’ ka vite që janë bashkë, ata madje janë të martuar e prindër të katër fëmijëve. Ndryshe, Lutfiu është i pari i komunës së Gjilanit, kurse bashkëshortja e tij Mirvetja dikur ishte këngëtare mjaft aktive në skenën muzikore, e tash ka vite që nuk ka lansuar ndonjë projekt, shkruan “Kosovarja”. Mika shpesh përflitet për pamjen e saj të jashtme se si nuk e ka ndie pleqërinë, se si ka ndryshuar e gjëra të tilla.