Siç nuk e kemi parë kurrë! Albin Kurti merr një dhuratë të veçantë

Albin Kurti, ka treguar se ka pranuar një dhuratë nga Arlinda Lleshi. Kjo e fundit, themeluese e firmës së veshjeve “Amargi”, ia ka dhuruar Kurtit dy këmisha me motive tradicionale.

Kurti në një postim në Instagram, ka thënë se veshjet e Lleshit promovojnë trashëgiminë tonë etnografike dhe punën artizanale vendase.

Postimi i plotë në Instagram: