Sinan Vllasaliut i bëhet gruaja si 20 vjeçare (FOTO)

Këngëtari Sinan Vllasaliu është ylli i muzikës në vend, që listen me këngë hite e ka të gjatë e të pasur.

Vllasaliu, edhe në këtë periudhë ka sjell disa projekte mjaftë të bujshme, që publiku i pëlqej me të parën.

Këngëtari vite më parë nuk e ka ekspouar edhe aq gruan, por tani Teuta shihet kudo.

Bashkëshortja e këngëtarit, ani pse i ka bërë disa vjet e është bërë gjyshe, po duket shumë bukur, e dashuruar dhe si të ishte 20 vjeç.