SKANDAL/ Ja çfarë bën Ambulanta në Maqedoni (FOTO)


Një ska ndal i vërtetë në këtë kohë pandemie ku Covíd-19 ka kapluar me valën e dytë të tij mijëra njerëz në Maqedoni.

vetura e ndihmëa së shpejtë me targa të Delvçevës përdoret për transport të luleve!

Fotografite e plasura në rrjet kan bërë bujë dhe kan revoltuar qytetarët!

Në këto ditë të vështíra për qytetarët e Maqedonisë ky veprim ka bërë edhe më shumë që të humbet besimi në këtë sistem.