Skandal në Beograd: Shikojeni çfarë foto i publikojnë kësaj Paciente me Covíd në Spital


Një skan dal ka shpër thyer në Beograd, në një nga spítale ku po trajt ohen të pre kurit me koroanvirus. Në mediat sociale janë publikuar foto të shumta teksa pacíentja e ídentífíkuar si Anastasia M. heq rrobat në dhomë e saj ku po kur ohej nga covíd-19.

Fotografi të tilla janë shpërndarë masivisht në rrjetin social Instagram, nga stadiumi Arena e Beogradit, që u kthye në sistemin kovíd në tetor.

Fotot e përmendura me shumë gjasa janë marrë nga videoja e kamerave të mbikëqyrjes në këtë spítal të përkohshëm kovid.

Këto pamje kanë trondítur opinionin publik në Beograd dhe kanë nisur hetímet se si kanë dalë pamjet nga spítali.

Ndërkohë në një rrë fim për mediat serbe ka bërë edhe pacíentja në fjalë. Ajo është shprehur se i është kërkuar që të zhvíshet nga stafi mjekësor dhe nuk kishte si të vep ronte ndryshe.

– Ata e bënë foton pas pritjes në Arena, ku më thanë të híqja rrobat për të bërë EKG. A duhet të shikoj përreth për të parë nëse ka një aparat fotografik apo një aparat fotografik, dhe unë kam një temp eraturë të lartë, çdo kockë në tru pin tim dhe mb dhe kam ínflamacíon të të dy mushk ërive – shpjegon Anastasia M për Kurir, e cila donte që të botohej fotoja e saj, por mbiemri. Ajo tregon se veprími i tur pshëm ndaj saj rrezíkon të drejtat e saj njerëzore dhe jetën.

Related Posts

A Lowly Shepherd Is Able To Get The Better Of A Yuppie Stranger

A shepherd was herding his flock in a remote pasture when suddenly a brand-new BMW advanced out of the dust cloud towards him. The driver, a young…

A Little Girl Explains The True Meaning Of Her Simple Dress

“Do you like my dress?” A little girl asked of a woman passing by. “My mommy made it just for me,” she said with a tear in…

Woman Wins $350 Million Dollar Powerball, Decides To Share New Wealth With Veterans Who Need It

Most of us have a list ready with the things we would do if we ever win a Powerball lottery. But one recent winner in Iowa surprised…

Are you quick enough to spot all the differences in 23 seconds? Try now!

The image shared above shows two men reading the newspaper in the bed. There are 7 differences between the two men reading newspaper pictures. Are you quick…

Woman Defends Her $130 Engagement Ring After Sales Clerk Says It’s “Pathetic”

In November 2016, Ariel Desiree McRae’s post on Facebook went viral. She was defending her $130 engagement ring after a jewelry store employee made a negative comment…

Miley Cyrus’ Sister Turns Heads Over ‘Inappropriate’ Outfit During Performance

Photo Credit: Entertainment Tonight Note: we are republishing this story, which originally made the news in October 2020, in light of recent reports that show more and…