SKANDALOZE! Dritan Abazoviç së bashku me serbët mban një minutë heshtje për antí shqiptarin e madh Amfilohije


Mbajtja një minutë heshtje për kryepopin serb nga shqiptari Dritan Abazoviç, është një skan dal i vertetë!

Gjat takimit të sotëm me mandatarin për kryeministër Zdravko Krivokapic me krerët e koalicioneve “Për Ardhmërinë e Malit të Zi”, “Paqja është kombi ynë” dhe “Bardh e Zi” ku i pranishëm ishte edhe Dritan Abazoviç, u mbajt një minutë heshtje për fashístin serb Krypopin e Kishës Serbe në Malit të Zi, Amfilohije i cili ndërroi jetë sot.

Takimi filloi me një minutë heshtje për shkak të prehjes së Metropolitit të Malit të Zi dhe Detit, Amfilohije .

Kjo është e pafalëshme për një shqiptar t’i bëjë nderime njeriut që për dekada ka urryer shqiptarët.