Slloveni, djali mbajti nënën e v dekur për 6 vite në banesë, që ta gëzojë pensionin e saj


Polícia sllovene arrestoi një burrë 67 vjeç, i cili mbajti trupin e nënës së tij të vd ekur në apartament për disa vjet.

Trupi i gruas 96 vjeçare u gjet nga polícia në një apartament në zonën e Lubjanës, pasi zh dukja e saj u raportua nga të afërmit e tjerë duke bërë këtë gjë vetëm me qëllimin që ta gëzojë ende pensionin e saj.

Nga hetímet e para dy shohet se gruaja kishte vd ekur që 6 vite dhe u mbajt e mbyllur në një dhomë.

Policia deklaron se ky njeri dy shohet për kri min e përdh osjes së një trupi të pajetë, duke shk aktuar vde kjen duke lënë pas dore një person dhe mash trim.