Spahiu: Unë si i shkolluar në Tiranë, Kosovarët i shoh b udallë, të trashë e naívë

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu ka thënë se si indívid që ka studiuar në Tiranë dhe është i ntegruar në shoqërinë e tyre, kosovarët i sheh b udallenj e të t rashë.

‘’Kur futem unë si njeri i integruar në shoqëri, dukem si b udallë.

Kur ju shoh unë që jam rrít e i ntegru.

Unë kur f utem në íntegrítetin e shqiptarëve, mu kosovarët më duken b udallë, të t rashë, naív.

Si njeri i i ntegruar në shoqëri.

Unë që jam rrít e lind në Kosoovë, por jam i ntegruar atje’’,ka thënë ai në Debat Plus.

‘’Ju i shihni si vllai i vogël vëllanë e madh’’./Lajmi/