STRESI nuk përmbahet i tregon gishtin e mesit Presidentit të Serbisë (FOTO)


Përtej fushës së tij, muzikës dhe repit, emrin e këngëtarit Stresi e dëgjojmë shpesh herë edhe për çështje patriotike.

Arkimend Lushaj ka ngritur shpesh zërin për situate që i duken të padrejta, por së fundmi ka sulm uar drejtpërdrejtë presidentin e Serbisë, Aleksander Vuçiç.

Reperi ka publikuar disa pamje të një dokumentari që ishte duke ndjekur në televizion.

Në një moment ai nuk përmbahet dhe s han serbët, madje tregon edhe gishtin e mesit.

“L ufta e 1 botërorë. Aleksander Vuçiçi, ne të ndihmuam një herë, ti na ktheve me arm*…”, ka shkruar reperi në Instastory.