Stuhia e fuqishme godet Kinën, publikohen pamjet kur era rrotullon avionin


Të paktën 11 persona humbën je tën dhe 102 u raportuan të l ënduar si p asojë e një stuhie që godíti Kinën lindore.
Sipas BBC, persona e vdkur thuhet se ranë në lumin Yangtze ose u godítën nga rënia e pemëve dhe rënia e shtyllave të energjisë. 11 personat e vd.ekur ishin në një anije peshkimi që u përmbys. Dy persona u shp ëtuan /Pamje mePosht

Një video tjetër tregon një avion të madh pasagjerësh që rrotullohet nga erërat, derisa qëndron i parkuar në pistën e aeroportit të qytetit.