SubhanAllah/ Shfaqet një Zog i jashtzakoshëm në Finlandë (PAMJE)

Shfaqet një Zog i jashtzakoshëm në Finlandë.

Një burrë ne Findlande filmon një zog te jashtzakonshëm, me ngjyrë të bardhë dhe afër syve ngjyrë portokalli, i cili i pershtatet vendit.

Ai duke skijuar ndalon teksa shfaqet zogu dhe afrohet afër ku ne video shihet qe është nje zog me ngjyrë të rallë dhe u bukur..