Sul muesi i vr arë në Vjenë është me prejardhje nga Çellopeku i Tetovës


Sul muesi i vr are në Vjen është i lindur në Modling, por kishte prejardhje nga Çellopeku i Tetovës, bëhet fjalë për K.F. 20 vjeçar.

Prejardhjen e tij e ka konfirmuar edhe Ministri i Brendshëm në Austri, Karl Nehammer, i cili ka thënë se su lmuesi i vrarë në Vjenë është një 20-vjeçar

me shtetësi të dyfishtë, të Austrisë dhe Maqedonisë së Veriut.