Syla: Këta të VV-së rrejnë para asaj pune dhe pas zgjedhjeve

Analisti Valon Syla ka treguar se kur gënjejnë zyrtarët e Lëvizjes Vetëvendosje.

Në profilin e tij në “Facebook”, ai ka shkruar se ata gënjen në tri raste.

“Këta të VV’së mas shumti rrejnë para s eks it, pas zgjedhjeve edhe pas peshkimit”, ka shkruar Syla.