“T ragjedi që na trondíti…”, Haziri kërkon nga Shqipëria që të hetohet rasti ku vdíqën 3 Kosovarë nga heImimi

Është raportuar për një ngj arje të rëndë që ka ndodhur në familjen Haliti të Gjilanit, ku tre anëtarët e familjes, Afrimi, Elfetja dhe Ferdinazja kanë v dekur për shkak të dyshímit se janë hel muar në ushqim derisa ishin në Shqipëri.

Më këtë rast kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri i ka dërguar një telegram ngushëllimi familjes Haliti.

Haziri ka shkruar se apeli i tij është që të ndriçohet r asti sa më parë nga autoritetet e Republikës së Shqipërisë.

“Me trishtim e mora lajmin për ndarjen nga j eta në mënyrë tragjíke të tre anëtarëve të familjes suaj, në Shqipëri, Elfete, Afrim e Ferzinaze Haliti. Kjo t ragjedi na ka trondítur të gjithëve dhe apeli im është që të ndriçohet r asti sa më parë nga autoritetet e Republikës së Shqipërisë. Familje e dashur Haliti, ju lus që të bëheni të f ortë për ta p ërballuar këtë t ragjedi që na trondíti të gjithë. Zoti ua lehtësoftë dh embjen!”, thuhet në telegramin e Hazirit.