Ta prek shpirtin/ Ky burrë punon në temperatura -49 gradë: Kam një familje për të mbajtur

Një grua amerikane postoi një foto të burrit të saj në Reddit pasi kaloi ditën duke punuar në atë që ajo tha -57 gradë Fahrenheit.

Dhe meqenëse Fahrenheit përdoret për të treguar temperaturën në SHBA, kjo, e llogaritur në gradë Celsius, do të ishte rreth -49,4.

Fotoja tregon se burri, megjithëse është i mbështjellur mirë me rroba, ka një fytyrë të kuqe nga të ftohtit dhe flokët, mjekrën, mustaqet, vetullat dhe qerpikët e tij janë të ngrirë, transmeton Telegrafi.

Gruaja që postoi foton në komente shpjegoi se si burri i saj punon në mirëmbajtjen e fermave me erë në Dakota Veriore.

Shumë shprehën admirim për burrin që punon në temperatura kaq të ulëta, dhe disa punëtorë që punuan në kushte të ngjashme dolën përpara dhe ndanë përvojat e tyre.