Takimi emocional mes babait dhe djalit që nuk ishin parë qe 57 vjet (Video)


Këtë fundjavë ndodhi një takim emocional midis një babai dhe një djali që nuk e kanë parë njëri-tjetrin për 57 vjet.
Richard McCleary për herë të fundit e pa djalin e tij Jimmy kur ai ishte ende një fëmijë, dhe më pas ai e dha fëmijën e vogël për birësim dhe të gjitha gjurmët e tij ishin të humbura. “E mbajta dy herë. Kishte një boshllëk në zemrën time për 57 vjet”, tha Richard /Pamje mePosht

Kur u rrit, Jimmy vendosi të përpiqej të gjente prindërit e tij biologjikë dhe bëri një test të ADN-së duke mos ditur që Richard kishte bërë të njëjtën gjë.