Të dashurit, meshkujt e mi kanë qarë nga malli për mua”

“Ina Kollçaku ka diskutuar rreth temës se “Sa të vërtetë janë çiftet” në rubrikën “Në Trotuar”.

Në lidhje me gjendjen emocionale të meshkujve dhe të femrave, Ina është shprehur se edhe meshkujt janë të ndjeshëm.

Gjatë bisedës ajo është shprehur se të gjithë ish të dashurit e saj kanë “qarë si fëmija në djep” të paktën një herë për të.

“Këtu është qesharake të mallëngjehesh për dikë. Është aftësia jonë që i përballojmë ne emocionet. Të gjithë meshkujt e mi kanë qarë për mua njëherë. Nuk e di për këtë të fundit”, shprehet ndër të tjera Ina. / CNA.al

Liza B , gazetare në A news24: